Deltion College

Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart staat de 17e editie van de Week van de Techniek in Zwolle weer gepland. Ook dit jaar verwachten we weer ca 1.600 leerlingen van het basisonderwijs.

Zelf maken van een technisch werkstuk, een rondleiding langs de technische opleidingen en afdelingen van het Deltion College en een entertainmentshow. Dat zijn de ingrediënten van het 2 ½ uur durende programma. Na afloop krijgen de leerlingen een rugzak mee naar huis met toegangsbonnen voor de open bedrijvendag die aansluitend op zaterdag 16 maart 2019 plaatsvindt.

10 technische bedrijven uit de regio Zwolle openen van 11.00 tot 16.00 uur speciaal voor de Week van de Techniek hun deuren voor leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), familieleden en vrienden. Kom je ook?!

Fotogallerij

Activiteiten Wat staat er nog meer op het programma

Het hele jaar door organiseren wij en onze leden tal van activiteiten om de instroom in het technisch onderwijs te vergroten, de kwaliteit van de (praktijk)lessen te waarborgen en toekomstige en huidige technici blijvend te boeien en binden.


 • Deltion College Zwolle (uitgesteld datum volgt)

  Lees meer »

 • Helpt u ons jongeren te enthousiasmeren voor techniek?

  Lees meer »

 • JetNet / TechNet

  Lees meer »

 • Deltion College Zwolle

  Lees meer »
Samen gaan we het maken!