Deltion College Zwolle

Na een aangepast jaar in 2021, gaat de 12e Regiofinale FIRST LEGO League dit jaar op 3 en 4 februari plaatsvinden bij het Deltion College.

Het thema van volgend jaar is CARGO CONNECT. In het CARGO CONNECT seizoen zullen deelnemers hun natuurlijke nieuwsgierigheid, verbeeldingskracht en kritisch denkvermogen gebruiken om de wereld van transport te ontdekken. Hoe wordt vracht vervoerd, gesorteerd en afgeleverd op de plaats van bestemming?

Naarmate nieuwe uitdagingen opduiken die onze wereldwijde transportsystemen ontregelen en de behoefte aan innovatieve, duurzamere oplossingen toeneemt, worden de leerlingen van vandaag de drijvende kracht achter de doorbraken van morgen. De programma uitdaging van dit seizoen zal jongeren inspireren om innovatieve oplossingen te creƫren door middel van robotica.chnieken en teamwork.

De inschrijving voor seizoen 2021/22 is gestart. Inschrijven voor scholen kan via deze link.

Binnenkort meer!

Fotogallerij

Activiteiten Wat staat er nog meer op het programma

Het hele jaar door organiseren wij en onze leden tal van activiteiten om de instroom in het technisch onderwijs te vergroten, de kwaliteit van de (praktijk)lessen te waarborgen en toekomstige en huidige technici blijvend te boeien en binden.

Samen gaan we het maken!