Deltion College Zwolle (uitgesteld datum volgt)

Helaas is deze editie (inclusief de open bedrijvendag) geannuleerd in verband met het Corona-virus. Dit jaar vindt de 18e editie van de Week van de Techniek regio Zwolle weer plaats. Van 16-20 maart zullen 1.600 leerlingen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs de Week van de Techniek bezoeken bij het Deltion College.

Samen met het Deltion College organiseren de Vrienden van Techniek dit jaar de 18e editie van de Week van de Techniek. De jonge bezoekers van dit jaar worden weer getrakteerd op een mooi programma waar techniek centraal staat. Dit jaar is aan het bezoek van de Week van de Techniek ook een wedstrijd gekoppeld. Met het werkstuk wat tijdens de Week gemaakt wordt, worden leerlingen uitgedaagd om op school nog met lekaar te experimenteren wat ze meer zouden kunnen doen. Centraal thema dit jaar is de energietransitie.

Fotogallerij

Activiteiten Wat staat er nog meer op het programma

Het hele jaar door organiseren wij en onze leden tal van activiteiten om de instroom in het technisch onderwijs te vergroten, de kwaliteit van de (praktijk)lessen te waarborgen en toekomstige en huidige technici blijvend te boeien en binden.

Samen gaan we het maken!