JetNet / TechNet

Van 19 tot en met 21 november 2019 organiseert Jet-Net & TechNet in samenwerking met Hogeschool Windesheim en Deltion College de Career Day Noord 2019 in Zwolle. Tijdens dit evenement ervaren 500 vmbo leerlingen (3/4 gl en tl) en 1.000 havo 4/vwo 5 (NG/NT) leerlingen de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven. De Career Day is de ideale plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen.

De bijdrage vanuit bedrijven is onmisbaar bij de Career Days. Om zoveel mogelijk de diversiteit van mogelijkheden te laten zien en bovendien de regio goed te presenteren aan de medewerkers van de toekomst hebben we ook uw organisatie nodig. We nodigen u dan ook van harte uit om met een workshop deel te nemen. De Career Day Noord is dit jaar van 19 t/m 21 november 2019. Wij helpen u graag met de invulling en opzet van de workshop. Interesse of vragen? Laat het ons weten via mail of kijk op JetNet.nl.

Fotogallerij

Activiteiten Wat staat er nog meer op het programma

Het hele jaar door organiseren wij en onze leden tal van activiteiten om de instroom in het technisch onderwijs te vergroten, de kwaliteit van de (praktijk)lessen te waarborgen en toekomstige en huidige technici blijvend te boeien en binden.

Samen gaan we het maken!