Onderwijsbeurs Noordoost

Weet je nog niet wat je wilt gaan studeren? Op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober staan de IJsselhallen in Zwolle volledig in het teken van Onderwijsbeurs Noordoost. Jij en duizenden andere jongeren doen tijdens hét studiekeuze-evenement inspiratie op voor de toekomst. Op Onderwijsbeurs Noordoost vind je ruim 90 (onderwijs)instellingen uit binnen en buitenland die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste studie.

OPLEIDINGEN OP MBO, HBO EN UNIVERSITAIR NIVEAU

Onderwijsbeurs Noordoost biedt een groot overzicht van opleidingen op zowel mbo, hbo als wo niveau. Naast de vele scholen en opleidingen zijn er ook (leerwerk)bedrijven uit verschillende branches. Zij kunnen je precies vertellen welke studie je moet volgen voor een bepaald beroep of hoe het is om na je studie binnen die branche aan het werk te gaan.

De Vrienden van Techniek zijn er uiteraard ook weer met de Techniek Experience. Kom zelf beleven welke rol techniek in ons en jouw speelt en gaat spelen. Schrijf je in via deze link.

Fotogallerij

Activiteiten Wat staat er nog meer op het programma

Het hele jaar door organiseren wij en onze leden tal van activiteiten om de instroom in het technisch onderwijs te vergroten, de kwaliteit van de (praktijk)lessen te waarborgen en toekomstige en huidige technici blijvend te boeien en binden.

Samen gaan we het maken!