2 december STO Kampen

November 2019 vond het eerste TEC event in Kampen plaats, tijd dus voor de tweede versie van dit prachtige evenement waar bedrijven graag laten zien hoe breed het techniek & technologie is en welke mogelijkheden er zijn voor verschillende beroepen.

In 2022 vindt het tweede TEC Event in Kampen plaats. Ruim 1.200 leerlingen van klas 1 & 2 van het Almere College, het Ichthus College en Pieter Zandt Scholengemeenschap, mogen zelf ontdekken welke rol techniek & technologie speelt binnen hun interessevelden. Samen met mooie technische bedrijven uit Kampen en omgeving krijgen leerlingen een inkijkje in de diverse vormen en mogelijkheden van techniek & technologie. Locatie en datum volgen nog, maar wilt u als bedrijf mee doen? Neem dan contact op met Arjen Hendriks, programmamanager STO Kampen (06-12760537).

Fotogallerij

Activiteiten Wat staat er nog meer op het programma

Het hele jaar door organiseren wij en onze leden tal van activiteiten om de instroom in het technisch onderwijs te vergroten, de kwaliteit van de (praktijk)lessen te waarborgen en toekomstige en huidige technici blijvend te boeien en binden.


 • Week van de Techniek

  Lees meer »

 • Deltion College Zwolle

  Lees meer »

 • Onderwijsbeurs Noordoost NL

  Lees meer »

 • Programmeren met Scratch 2021

  Lees meer »
Samen gaan we het maken!