Week van de Techniek

Helaas hebben we een tijdje moeten wachten met het organiseren van de Week van de Techniek, maar in maart 2022 is het eindelijk weer zover. In de week van 14 maart 2022 staat de Week van de Techniek weer gepland. Daarmee kunnen we dan eindelijk de 18e editie van de Week van de Techniek regio Zwolle organiseren. Van 14-18 maart zullen 1.600 leerlingen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs in de regio Zwolle de Week van de Techniek bezoeken bij het Deltion College.

Ook dit jaar organiseren we als Vrienden van Techniek het evenement weer samen met het Deltion College. De jonge bezoekers van dit jaar worden weer getrakteerd op een mooi programma waar techniek ervaren centraal staat. Dit jaar krijgt de Week van de Techniek een ander jasje, maar blijft het evenement toch grotendeels hetzelfde. Nieuwsgierig? De Week van de Techniek krijgt een eigentijds jasje, of eigenlijk een nieuw gezicht, maar nog steeds worden leerlingen uitgedaagd om te ervaren, experimenteren en ontdekken welke rol techniek speelt binnen hun eigen interesses.

Fotogallerij

Activiteiten Wat staat er nog meer op het programma

Het hele jaar door organiseren wij en onze leden tal van activiteiten om de instroom in het technisch onderwijs te vergroten, de kwaliteit van de (praktijk)lessen te waarborgen en toekomstige en huidige technici blijvend te boeien en binden.

Samen gaan we het maken!