Windesheim (datum volgt)

In verband met het Corona-virus is het Makersfestival Zwolle uitgesteld. Een nieuwe datum volgt later. Regio Zwolle heeft dit jaar haar eigen Makerfestival! Het festival vindt plaats op 18 april. Deelnemers kunnen zich nu aanmelden. Hogeschool Windesheim organiseert samen met Arexx en Kleinkunstig het allereerste Makerfestival in Zwolle. 

Jong en oud zijn welkom, maar we willen met name jongeren tussen 8 - 18 jaar inspireren en enthousiasmeren voor technologie. We hebben een festival voor ogen waar allerlei technische doe- en maakactiviteiten worden aangeboden door met name makers en bedrijven uit de regionale maakindustrie. Ben jij vanuit jouw passie bezig met technologie en kan jij met concrete voorbeelden jongeren inspireren? Of brengt jouw bedrijf een product, proces of dienst voort door de inzet van technologie en wil je met een doe-activiteit bijdragen aan het Makerfestival op 18 april in Zwolle bij Windesheim? Stuur dan een e-mail met een omschrijving van jouw activiteit naar . We denken graag met je mee over de invulling van de activiteit. Meer informatie vind je hier: https://bit.ly/2uyK69b

Fotogallerij

Activiteiten Wat staat er nog meer op het programma

Het hele jaar door organiseren wij en onze leden tal van activiteiten om de instroom in het technisch onderwijs te vergroten, de kwaliteit van de (praktijk)lessen te waarborgen en toekomstige en huidige technici blijvend te boeien en binden.

Samen gaan we het maken!