Anneke Reuvers, nieuwe projectleider Week van de Techniek Zwolle

Anneke Reuvers is namens de Vrienden van Techniek de nieuwe projectleider voor de Week van de Techniek Zwolle. Hoog tijd haar voor te stellen in onze nieuwsbrief: “Ik denk dat de Week van de Techniek een concept is dat zich ruimschoots heeft bewezen. Tegelijkertijd is het goed, heb ik ervaren in algemene zin, dat organisaties soms baat hebben bij nieuwe impulsen. Ik hoop daar een bijdrage aan te kunnen leveren.”

Zelfstandig ondernemer
Anneke is zelfstandig ondernemer vanuit haar bedrijf XL Support waarbinnen zij de meest uiteenlopende projecten oppakt, van typeles geven aan kinderen en HR-werk tot en met projectmanagement. Anneke: “Vooral de praktisch uitvoerende kant is mijn kracht. Zo was ik tot recent projectmedewerker voor het Isala Ziekenhuis voor het behalen van hun internationale JCI-keurmerk. Momenteel werk ik bijvoorbeeld voor Nooter Technische Installaties op het vlak van Personeel & Organisatie. Ik ben ervaren in het mijzelf in korte tijd eigen maken van bedrijven en organisaties en het organiseren van processen. Opdrachtgevers ontzorgen is de kern van wat ik doe.”

Ervaring met Week van Techniek
Anneke werkte eerder twee keer vanuit het Deltion op projectbasis mee aan de Week van de Techniek Zwolle: “Het Deltion is de locatie voor dit event. In die rol kwam ik in contact met de Vrienden van Techniek en zij hebben mij eind 2017 gevraagd nu voor de eerste keer volledig projectleider te zijn voor dit event vanuit de Vrienden van Techniek. Deze editie borduren we door op het bestaande en succesvolle concept. Wel willen we kijken hoe we er toch voor de naaste toekomst nieuwe impulsen aan kunnen geven. We staan open voor alle ideeën.”

16e editie van de Week van de Techniek Zwolle
In de week van maandag 12 t/m vrijdag 16 maart 2018 vindt de 16e editie van de Week van de Techniek Zwolle plaats. Een evenement waarbij ruim 1600 basisschoolleerlingen ondergedompeld worden in de wereld van techniek. “De inschrijvingen liepen ook dit jaar weer direct storm. En wie zich nog wil aanmelden, kan dat doen via info@vvei.nl”, stipt Anneke aan. Het programma bestaat uit het maken van een technisch werkstuk, een rondleiding langs de technische opleidingen en afdelingen van het Deltion College en een entertainmentshow. Anneke: “Na afloop van het 2 ½ uur durende programma krijgen de leerlingen een gereedschapskoffer mee naar huis. In deze koffer zitten toegangsbonnen voor de Open Bedrijvendag op zaterdag 17 maart 2018.”

Open Bedrijvendag
Op zaterdag 17 maart 2018 opent een aantal technische bedrijven uit de regio Zwolle van 11.00 tot 16.00 uur speciaal voor de Week van de Techniek hun deuren voor de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) en overige familieleden en vrienden. Het gaat om Tosec B.V., Bwefar Rental B.V., Hemmink B.V., Unica Installatietechniek BV, Assies Installatietechniek, RTC Bouw, De Grift, Nooter Technische installaties BV, Breman en Eltec.

Meer weten?
Kijk op www.weektechniekzwolle.nl

Contact
Meer informatie of vragen? Anneke Reuvers is projectleider en helpt u graag verder. U bereikt haar via e-mail: info@vvei.nl

Actueel Waar werken we momenteel aan?

Door de krachten van regionale bedrijven uit de technische sector en scholen uit het primair-, voortgezet- en technisch beroepsonderwijs te bundelen, is er al veel werk uit onze handen gekomen. Hier lees je waar we momenteel aan werken.

Vrienden van Techniek

MAKERSFESTIVAL IN ZWOLLE EEN GROOT SUCCES

Lees meer »
Vrienden van Techniek

Input techniek activiteiten regio Zwolle

Lees meer »
Vrienden van Techniek

EERSTE OPEN BEDRIJVENDAG MARSLANDEN SMAAKT NAAR MEER

Lees meer »
Samen gaan we het maken!