Over Vrienden van Techniek Samen gaan we het maken!

De Vrienden van Techniek bundelt de krachten van bedrijven in de technische sector en scholen uit het primair-, voortgezet- en technisch beroepsonderwijs in de regio Zwolle. Met tal van activiteiten willen we de regio gepassioneerde medewerkers bezorgen, die het gat op de technische arbeidsmarkt gaan dichten. Samen gaan we het maken!

Over Vrienden van Techniek

Onze doelstellingen Wat willen we bereiken?

De Vrienden van Techniek heeft drie doelstellingen: de instroom in het technisch onderwijs vergroten, de kwaliteit van de (praktijk)lessen waarborgen en toekomstige en huidige technici blijvend boeien en binden.

Ontdek onze doelstellingen
Over Vrienden van Techniek - missie & visie - onze doelstellingen

Onze historie Hoe lang bestaan we al?

Onze passie voor techniek bestaat al meer dan twintig jaar. Een periode waarin we ons ontwikkelden van organisatie ter ondersteuning van het elektrotechnisch vakonderwijs in Zwolle tot een stichting die de gehele technische branche bedient.

Voel twintig jaar passie
Over Vrienden van Techniek - historie

Onze bestuursleden Wie vertrouwen we de leiding toe?

Ons huidige bestuur bestaat uit acht leden. Minimaal vier keer per jaar komen deze leidinggevenden samen voor vergadering. Het bestuur ziet erop toe dat het vastgestelde beleid om de doelstellingen te halen, gevolgd wordt.

Maak kennis met ons bestuur
Over Vrienden van Techniek - bestuur
Wij blijven technici boeien en binden!
Samen gaan we het maken!