Bètatechniekdag 2018, nascholingsaanbod voor de bèta docent van het VO

Op 29 maart vindt de Bètatechniekdag plaats in Harderwijk. De conferentie biedt een breed nascholingsaanbod voor de Bètadocent van het VO, met een focus op het tweedegraads vakgebied.

Docenten kunnen er met elkaar reflecteren op hun vakgebied, evenals nieuwe kennis opdoen. De dag wordt georganiseerd door de NVON, de Nederlandse Vereniging voor het Onderwijs in Natuurwetenschappen.

Direct aan de slag
Op de Bètatechniekdag vind je workshops, lezingen, demonstraties en informatiestands van leermiddelen, onderwijsorganisaties en koplopers uit het onderwijs. Je kunt er hands-on aan de slag met proefjes, werkstukken en nieuwe leermanieren binnen jouw vakgebied. Leer hoe je Duplo gebruikt voor gamification, welk practicummateriaal je zelf kunt 3D-printen of hoe je met minimale materialen een les vol experimenten geeft; binnen het thema e-motion is er genoeg te doen!


Meer weten?
Kijk voor meer informatie op www.betatechniekdag.

Actueel Waar werken we momenteel aan?

Door de krachten van regionale bedrijven uit de technische sector en scholen uit het primair-, voortgezet- en technisch beroepsonderwijs te bundelen, is er al veel werk uit onze handen gekomen. Hier lees je waar we momenteel aan werken.

Vrienden van Techniek

Twee nieuwe bedrijven bij de Vrienden van Techniek geven hun visie:

Lees meer »
Vrienden van Techniek

Voortgezet onderwijs, hbo en bedrijfsleven werken samen, doet u mee?

Lees meer »
Samen gaan we het maken!