Deltion open dagen, vrijdag 15 en zaterdag 16 januari

Op vrijdag 15 januari van 14.00 – 21.00 uur en zaterdag 16 januari van 10.00 – 14.00 uur opent het Deltion College zijn deuren voor aankomende studenten. Alle vakopleidingen en cursussen zijn op deze dagen vertegenwoordigd.

Studenten en leraren geven tijdens de Open Dagen informatie over de opleidingen. Daarbij gaan zij vooral in op de praktijk: wat word je nu eigenlijk, en hoe leer je dat vak bij het Deltion? Beroep en praktijk staan dus centraal. Zoals ieder jaar zijn er tijdens de Open Dagen diverse technische bedrijven aanwezig om de potentiële studenten een beeld te geven van de opleidingen, beroepen en carrièreperspectieven in de techniek. Het ontdekken door te doen staat op deze markt centraal.

De Open Dagen vinden plaats op de campus aan de Mozartlaan 15 te Zwolle. Aanmelden voor de Open Dagen kan via www.deltion.nl/inschrijven.

Actueel Waar werken we momenteel aan?

Door de krachten van regionale bedrijven uit de technische sector en scholen uit het primair-, voortgezet- en technisch beroepsonderwijs te bundelen, is er al veel werk uit onze handen gekomen. Hier lees je waar we momenteel aan werken.

Vrienden van Techniek

Twee nieuwe bedrijven bij de Vrienden van Techniek geven hun visie:

Lees meer »
Vrienden van Techniek

Voortgezet onderwijs, hbo en bedrijfsleven werken samen, doet u mee?

Lees meer »
Samen gaan we het maken!