25 mei 2020 Een bijzonder jaar

We beleven een bijzonder jaar. Met alle gebeurtenissen rondom het Coronavirus geldt voor de meeste organisaties dat ze de handen vol hebben om de werkzaamheden door te kunnen laten gaan.

Maar het is om nog een andere reden een bijzonder jaar, een bijzondere week zelfs, want deze week bestaan de Vrienden van Techniek Zwolle 25 jaar! 25 jaar vol samenwerking, inzet, aanpassingen, verbindingen èn resultaten. Genoeg redenen voor een feestje dus en dat was ook de bedoeling. Deze jubileumweek zou in het teken staan van ons 25-jarig bestaan, welke we groots wilden oppakken om onze Vrienden in het zonnetje te zetten, om nieuwe Vrienden te ontmoeten en om samen vooruit te kijken naar de volgende 25 jaar.

Het goede nieuws is dat we dat ook gaan doen, het andere goede nieuws is, dat we dat dus nog tegoed hebben. Op het moment dat het weer verantwoord kan, zullen we de festiviteiten alsnog organiseren en vieren en dan zien we u alsnog graag tegemoet. Dan wordt het gewoon een 25 jaar + 1 jubileum. Ondertussen gaan we uiteraard gewoon door met onze activiteiten en ambities.

Met energieke groet,

Matthijs Breel

Voorzitter Vrienden van Techniek

Actueel Waar werken we momenteel aan?

Door de krachten van regionale bedrijven uit de technische sector en scholen uit het primair-, voortgezet- en technisch beroepsonderwijs te bundelen, is er al veel werk uit onze handen gekomen. Hier lees je waar we momenteel aan werken.

Vrienden van Techniek

STO Zwolle: uitdagende start, inmiddels goed op stoom

Lees meer »
Vrienden van Techniek

Framing en beeldvorming rondom Techniek

Lees meer »
Vrienden van Techniek

eL-Tec Elektrotechnologie: magneet voor jong technisch talent

Lees meer »
Samen gaan we het maken!