1 oktober 2018 Eerste After Summer Meet Up

Een paar kleine officiële zaken, maar vooral lekker informeel samen zijn, elkaar als vrienden weer even bijpraten en ook nog wat nieuwe vriendschappen sluiten. Dat waren de ingrediënten van de eerste After Summer Meet Up van De Vrienden van Techniek van 24 september jl. 

Onder het motto Samen gaan we het maken, waren we te gast bij het Enexis Huis in Zwolle. Een mooie en inspirerende plek waar Kea Broeksema, voorlichter van het Enexis Huis, ons heeft meegenomen op een ontdekkingstocht langs alle technische hoogstandjes in het huis. Aansluitend heeft Daniëlle ter Haar, Zwolse ondernemer op het gebied van VR & AR, ons geprikkeld met de ontwikkelingen en mogelijkheden van Virtual Reality en Augmented Reality. Een beetje vertellen, maar vooral zelf ervaren. Nadat eerst een beetje de kat uit de boom werd gekeken waren de meeste toch nieuwsgierig genoeg om even één van de meegebrachte apparaten te ervaren en geprikkeld te raken met de vraag, “wat zou deze technologie voor ons kunnen betekenen”?

En passant werd ook nog de nieuwe website van de Vrienden van Techniek gelanceerd. Lekker fris, lekker duidelijk en passend bij de ontwikkelingen van deze tijd. Een mooie opkomst, veel tijd om elkaar bij te praten, een prachtige gastvrije locatie onder het genot van (h)eerlijk eten uit de regio, het bleken de goede ingrediënten voor deze eerste editie van de After Summer Meet Up van de Vrienden van Techniek. Wordt dus zeker vervolgd.

Actueel Waar werken we momenteel aan?

Door de krachten van regionale bedrijven uit de technische sector en scholen uit het primair-, voortgezet- en technisch beroepsonderwijs te bundelen, is er al veel werk uit onze handen gekomen. Hier lees je waar we momenteel aan werken.

Vrienden van Techniek

​Vrienden van Techniek en Stadkamer: sterke samenwerking in opbouw

Lees meer »
Vrienden van Techniek

Succesvolle TechniekExperience 2019

Lees meer »
Samen gaan we het maken!