Excursie Enexishuis, geef je snel op!

Voor Groep 7 en 8 organiseren wij - geheel kosteloos - interactieve rondleidingen in het Enexis Huis waarbij het thema ‘Duurzame Energie’ centraal staat. De leerlingen krijgen eerst een rondleiding door het huis, ze leren zo hoe diverse apparaten en systemen samenwerken zodat we de energie optimaal gebruiken. Daarna gaan ze zelf op ontdekkingstocht. We leren ze bijvoorbeeld hoe ze zelf stroom kunnen maken. Aan het eind van het bezoek ontvangen ze een leuk tijdschrift over energie en energie besparen met op de cover hun eigen foto! We hopen dat de leerlingen zich meer bewust worden van de manier waarop ze zelf ook energie kunnen gaan besparen.

Afspraak
Wilt u het EcoNexis huis bezoeken? Via het contactformulier kunt u een rondleiding reserveren op maandagen, woensdagen donderdagen. U ontvangt binnen drie dagen een reactie van ons. Uw reservering is definitief op het moment dat u van ons een bevestiging ontvangt. Indien u met een groep groter dan 8 personen komt, of een bijzonder vergaderverzoek heeft, kunt u het beste een e-mail sturen naar enexishuis@enexis.nl

Actueel Waar werken we momenteel aan?

Door de krachten van regionale bedrijven uit de technische sector en scholen uit het primair-, voortgezet- en technisch beroepsonderwijs te bundelen, is er al veel werk uit onze handen gekomen. Hier lees je waar we momenteel aan werken.

Vrienden van Techniek

MAKERSFESTIVAL IN ZWOLLE EEN GROOT SUCCES

Lees meer »
Vrienden van Techniek

Input techniek activiteiten regio Zwolle

Lees meer »
Vrienden van Techniek

EERSTE OPEN BEDRIJVENDAG MARSLANDEN SMAAKT NAAR MEER

Lees meer »
Samen gaan we het maken!