Inspireer ons met uw thema voor de aanstaande kennisbijeenkomst

Een belangrijk doel in het Activiteitenplan van de Vrienden van Techniek is het eenmaal per jaar organiseren van een themabijeenkomst. Dit keer betrekken wij ú graag bij het bedenken van het thema voor de volgende bijeenkomst. Denk mee en straks staat wellicht úw thema centraal!

Binnen het sterke en trouwe netwerk van de Vrienden van Techniek zijn de aangesloten bedrijven en onderwijsinstellingen geen concurrenten van elkaar. Veel meer zijn zij collega’s die vanuit gedeelde verantwoordelijkheid met elkaar samenwerken om de technische branche in de regio te versterken. Om die verbinding nog meer te verstevigen, organiseren we eenmaal per jaar een kennisbijeenkomst met een actueel thema. Met als doel om samen in gesprek te gaan en na te denken over oplossingen, uitdagingen en/of organisatie van bestaande en nieuwe activiteiten. Voor onze aanstaande kennisbijeenkomst roepen wij úw hulp in. Welk thema leeft er volgens u in het veld, op het kruispunt van technisch bedrijfsleven en onderwijs?

Heeft u een idee voor een aansprekend thema?
Mailt u dit dan gerust naar Sandra de Boer, s.deboer@vvei.nl. Wellicht maakt uw idee kans om bij de volgende themabijeenkomst centraal te staan.

Actueel Waar werken we momenteel aan?

Door de krachten van regionale bedrijven uit de technische sector en scholen uit het primair-, voortgezet- en technisch beroepsonderwijs te bundelen, is er al veel werk uit onze handen gekomen. Hier lees je waar we momenteel aan werken.

Vrienden van Techniek

MAKERSFESTIVAL IN ZWOLLE EEN GROOT SUCCES

Lees meer »
Vrienden van Techniek

Input techniek activiteiten regio Zwolle

Lees meer »
Vrienden van Techniek

EERSTE OPEN BEDRIJVENDAG MARSLANDEN SMAAKT NAAR MEER

Lees meer »
Samen gaan we het maken!