Jan Mijnheer koninklijk onderscheiden

Vanmorgen, dinsdag 26 april ontving Jan Mijnheer, onder andere de ex-voorzitter van de Vrienden van Techniek, op het gemeentehuis te Staphorst uit handen van Burgemeester T.C. Segers een Koninklijke onderscheiding. Het betrof een onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Een waardering die voor Jan Mijnheer volkomen onverwacht kwam, maar door hem bescheiden en toch zeer gewaardeerd in ontvangst werd genomen.

Jan Mijnheer

De aanvraag die hiervoor door een groep betrokkenen was ingediend, beschreef Jan Mijnheer als een zeer bevlogen en betrokken man, met een sterk ontwikkeld sociaal en rechtvaardigheidsgevoel. En in zijn werk als onbezoldigd voorzitter en stuwende kracht voor de Stichting Vrienden van Techniek soms tegen de stroom in roeiend, maar toch vasthoudend. De aanvragers schreven: “Jan neemt altijd zijn verantwoording, geeft anderen professioneel de ruimte en geeft op unieke wijze vorm aan het dienen van de publieke zaak. Een langdurige aanwinst voor onze maatschappij!” Een aanbeveling die door de Koning is beaamd en beloond met een welverdiende onderscheiding. Na afloop van de uitreiking was er een gezellig samenzijn waar Jan zichtbaar van genoot.

Fotogallerij

Actueel Waar werken we momenteel aan?

Door de krachten van regionale bedrijven uit de technische sector en scholen uit het primair-, voortgezet- en technisch beroepsonderwijs te bundelen, is er al veel werk uit onze handen gekomen. Hier lees je waar we momenteel aan werken.

Vrienden van Techniek

Twee nieuwe bedrijven bij de Vrienden van Techniek geven hun visie:

Lees meer »
Vrienden van Techniek

Voortgezet onderwijs, hbo en bedrijfsleven werken samen, doet u mee?

Lees meer »
Samen gaan we het maken!