13 september 2021 Opening Techlab Zwolle op 6 oktober

Eindelijk is het zover: het Techlab is klaar voor gebruik. De afgelopen periode hebben wij, Sterk Techniekonderwijs Zwolle, samen met bedrijven hard gewerkt om onze locatie op het voormalige Vishay-terrein zo in te richten dat we hier leerlingen kunnen ontvangen. Inmiddels zijn we – mede dankzij uw steun – startklaar. Daarom nodigen wij u graag uit om op woensdag 6 oktober een kijkje te komen nemen bij de officiële opening.

Techniek heeft de toekomst. Zeker voor onze leerlingen is het een interessante stap. Een wereld van prachtige beroepen waarin de banen straks voor het oprapen liggen. Een wereld van drones, robots en lasers. Het is natuurlijk niet voor niets dat middelbare scholen meer en meer aandacht hebben voor techniek. Precies daarom hebben Thorbecke Scholengemeenschap, Greijdanus, Talentad Beroepscollege en Deltion (MBO) de krachten gebundeld. Samen zijn we tot een mooi aanbod van technische modules gekomen welke we onze leerlingen op het Techlab kunnen gaan aanbieden. Zo hebben zij straks een goede basis om in het werkveld aan de slag te gaan.

We kunnen ons voorstellen dat u erg benieuwd bent naar alles waar we de afgelopen periode aan gewerkt hebben. U bent dan ook van harte welkom op de officiële opening van ons splinternieuwe Techlab!


Wat?
De Officiële Opening van het Techlab.
We geven u graag een rondleiding. Daarnaast is er natuurlijk ook de gelegenheid om zélf met drones, minibikes en radiografisch bestuurbare auto’s te experimenteren. Genoeg te zien en te doen dus!

Waar?
Zoals gezegd, in ons eigen Techlab. Naast het aanbod van modules in de technieklokalen op de scholen zelf, hebben we dus een gezamenlijke locatie op het voormalige Vishay terrein aan de Ceintuurbaan 15 in Zwolle (achter de McDonald’s).

Wanneer?

De Officiële Opening van het Techlab is op woensdag 6 oktober, van 16.00 tot 18.00.

Inschrijven

Natuurlijk zouden wij het erg waarderen wanneer u komt. We vragen u wel zich van tevoren even in te schrijven, zodat we weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. Inschrijven kan via onderstaande link:

https://forms.office.com/r/iNjce1VZ9p

Wanneer er nog vragen en of opmerkingen zijn naar aanleiding van deze uitnodiging, neem dan even contact op met Annemiek Brink (06-40583839).

Hartelijke groeten,

Annemiek Brink

Actueel Waar werken we momenteel aan?

Door de krachten van regionale bedrijven uit de technische sector en scholen uit het primair-, voortgezet- en technisch beroepsonderwijs te bundelen, is er al veel werk uit onze handen gekomen. Hier lees je waar we momenteel aan werken.

Vrienden van Techniek

Elk techniektalent is welkom. Als het maar jong van hart is!

Lees meer »
Vrienden van Techniek

Het zit er weer op, de Week van de Techniek

Lees meer »
Samen gaan we het maken!