24 oktober 2023 Eerste Open bedrijvendag Marslanden. 11 november 2023

Op 11 november vindt de allereerste Open Bedrijvendag Marslanden plaats. Bedrijven op de Marslanden zullen hun deuren openen voor iedereen die geïnteresseerd is in hun activiteiten. Of je nu kennis wilt maken, op zoek bent naar een stage of werk, of gewoon nieuwsgierig bent, iedereen is welkom.

Op het grootste bedrijventerrein in Overijssel biedt de Open Bedrijvendag Marslanden een uniek kijkje in de wereld van techniek, productie, innovatie en ambachten van de verschillende ondernemingen! De deelnemende bedrijven presenteren zich aan inwoners, scholieren, studenten, familie van werknemers en andere belangstellenden in Zwolle en de wijde regio. Zij laten de bezoekers kennismaken met prachtige innovaties en soms uitdagende productieprocessen. De Open Bedrijvendag Marslanden is een initiatief van de Ondernemersclub Marslanden ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de OCM. Zowel leden als niet-leden van de OCM worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Open Bedrijvendag.

Fotogallerij

Actueel Waar werken we momenteel aan?

Door de krachten van regionale bedrijven uit de technische sector en scholen uit het primair-, voortgezet- en technisch beroepsonderwijs te bundelen, is er al veel werk uit onze handen gekomen. Hier lees je waar we momenteel aan werken.

Vrienden van Techniek

Twee nieuwe bedrijven bij de Vrienden van Techniek geven hun visie:

Lees meer »
Vrienden van Techniek

Voortgezet onderwijs, hbo en bedrijfsleven werken samen, doet u mee?

Lees meer »
Samen gaan we het maken!