7 maart 2023 Makersfestival

Heb jij iets (of niets!) met techniek, slimme innovaties en grappige uitvindingen? Kom dan naar het Makersfestival Zwolle waar je van alles kunt doen en zien wat te maken heeft met techniek, én hightech ontdekkingen! Tijdens het festival kun je de hele dag aanschuiven bij workshops, zelf ‘maken’ of je laten verwonderen. Veel deelnemers zijn lokale makers en bedrijven uit de regio Zwolle.

Zien wij je zaterdag 18 maart 2023?

Yes, het is zover: je kunt je aanmelden voor de gloednieuwe editie van het Makersfestival Zwolle! Ben jij klaar om de coolste technieken te ontdekken? Kom langs! Een kaartje kopen is niet nodig, aanmelden wel. We werken namelijk met een maximum aantal bezoekers én in twee tijdsblokken. Zo kunnen we garanderen dat het niet té druk wordt en jij ook echt aan de slag kunt met verschillende workshops. Op dit moment zit de middag vol. Je kunt je alleen nog aanmelden voor de ochtend. We zien je dan graag tussen 9.30 en 13.00 uur.

Meld je aan

Meer dan 20 workshops
Dankzij de lokale makers en bedrijven uit de regio Zwolle kun je aanschuiven bij zo’n 20 verschillende workshops! Ga bijvoorbeeld glas snijden, ontwerp je eigen auto of maak zelf een tas van oude spijkerbroeken. Je ontdekt de veelzijdigheid van techniek in deze workshops, maar ook op het terrein zelf is er genoeg te zien. Eén ding is zeker; je bent na een bezoek aan het Makersfestival een hoop (technische) kennis, ontdekkingen en verrassingen rijker! Benieuwd naar het programma?

Naar de workshops

Op een geweldige locatie in Zwolle
Passender kon het niet; het Makersfestival Zwolle mag wederom plaatsvinden op het voormalige Philips terrein in Zwolle. Deze karakteristieke plek ademt techniek en is bovendien ruim opgezet. Zo kunnen we gebruik maken van verschillende gebouwen mét alle toffe buitenruimtes daartussen. Slenter langs de oude fabrieksgebouwen van Philips en Vishay en laat je binnen verrassen door de industriële elementen. Wat ons betreft dé beste plek voor dit festival. Lees meer over deze plek en bekijk de routebeschrijving.

Fotogallerij

Actueel Waar werken we momenteel aan?

Door de krachten van regionale bedrijven uit de technische sector en scholen uit het primair-, voortgezet- en technisch beroepsonderwijs te bundelen, is er al veel werk uit onze handen gekomen. Hier lees je waar we momenteel aan werken.

Vrienden van Techniek

EERSTE OPEN BEDRIJVENDAG MARSLANDEN SMAAKT NAAR MEER

Lees meer »
Samen gaan we het maken!