5 oktober 2022 Onderwijsbeurs Noordoost – Techniek Experience

Techniek! Jouw toekomst? De Vrienden van Techniek staan op 7 en 8 oktober 2022 van 09.00 tot 16.00 uur op de Onderwijsbeurs Noordoost met als doel jongeren bewust te maken van de opleidings-, beroeps- en carrièremogelijkheden die de technische sector rijk is. Als Vrienden van Techniek hebben we samen met het regionale onderwijs interactieve techniekworkshops uitgewerkt.

Interactief techniek

Op het Techniek Experience kunnen de bezoekers van de Onderwijsbeurs niet alleen ontdekken wat de carrièremogelijkheden in de techniek zijn, maar ook welke bedrijven en opleidingen in de regio hen met open armen ontvangen. Er worden op het Techniek Experience een aantal doe-activiteiten georganiseerd, zoals het maken van diverse werkstukken, een elektrische schakeling bouwen, solderen, warmtebeeldcamera, Mastermind, een ecopanel en het testen van een brandmeldpaneel.


Organisatie
Op het Techniek Experience staan vertegenwoordigers van Beenen, Batenburg Group, Unica, Bepacom, RobertPack, Hemmink, Bwefar Rental, VMI Group, OBM, InstallatieWerk Oost & Flevoland en het Deltion College.


Onderwijsbeurs Noordoost

De Onderwijsbeurs Noordoost vindt vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober plaats in de IJsselhallen, Rieteweg 4 in Zwolle. De beurs biedt een overzicht van opleidingen op alle niveaus. Er staan mbo- en hbo-instellingen, maar ook universiteiten, particuliere opleidingen en bedrijven met leer-/werktrajecten.

Actueel Waar werken we momenteel aan?

Door de krachten van regionale bedrijven uit de technische sector en scholen uit het primair-, voortgezet- en technisch beroepsonderwijs te bundelen, is er al veel werk uit onze handen gekomen. Hier lees je waar we momenteel aan werken.

Vrienden van Techniek

MAKERSFESTIVAL IN ZWOLLE EEN GROOT SUCCES

Lees meer »
Vrienden van Techniek

Input techniek activiteiten regio Zwolle

Lees meer »
Vrienden van Techniek

EERSTE OPEN BEDRIJVENDAG MARSLANDEN SMAAKT NAAR MEER

Lees meer »
Samen gaan we het maken!