Persbericht techniek! Jouw toekomst?

De Vrienden van Techniek staan op 8 november en 9 november 2017 van 14.00 tot 21.00 uur op de Onderwijsbeurs Noordoost met als doel jongeren bewust te maken van de opleidings-, beroeps- en carrièremogelijkheden die de technische sector rijk is. Als vrienden van de techniek hebben ze samen met het regionale onderwijs interactieve techniekworkshops uitgewerkt.

Interactief techniek
Op het TechniekExperience kunnen de bezoekers van de Onderwijsbeurs niet alleen ontdekken wat de carrièremogelijkheden in de techniek zijn, maar ook welke bedrijven en opleidingen in de regio hen met open armen ontvangen. Het thema van dit jaar is kiezen, leren en werken! Dit is onder andere te zien in de doe-activiteiten die op het TechniekExperience worden georganiseerd, zoals het maken van een werkstuk, D3 ontwerpen, robotica, BIM techniekfilm en lassen.

Organisatie
Op het TechniekExperience staan vertegenwoordigers van Beenen, Unica, Bepacom, TB Shipyards, Baints BouwDesign, VR Innovations, VMI Holland, Medisch Technologie Isala, Bwefar, RobertPack, Tosec, InstallatieWerk Noordoost & Flevoland, OBM-Zwolle, OTIB en het Deltion College.

Onderwijsbeurs Noordoost
De Onderwijsbeurs Noordoost vindt woensdag 8 en donderdag 9 november plaats in de IJsselhallen, Rieteweg 4 in Zwolle. De beurs biedt een overzicht van opleidingen op alle niveaus. Er staan mbo- en hbo-instellingen, maar ook universiteiten, particuliere opleidingen en bedrijven met leer-/werktrajecten.

Noot voor de redactie
Voor vragen kunt u contact opnemen met de projectleider van de Vrienden van Techniek, mevrouw S.J. de Boer, telefoon (06) 83541129 of e-mail: s.deboer@vvei.nl.

Actueel Waar werken we momenteel aan?

Door de krachten van regionale bedrijven uit de technische sector en scholen uit het primair-, voortgezet- en technisch beroepsonderwijs te bundelen, is er al veel werk uit onze handen gekomen. Hier lees je waar we momenteel aan werken.

Vrienden van Techniek

MAKERSFESTIVAL IN ZWOLLE EEN GROOT SUCCES

Lees meer »
Vrienden van Techniek

Input techniek activiteiten regio Zwolle

Lees meer »
Vrienden van Techniek

EERSTE OPEN BEDRIJVENDAG MARSLANDEN SMAAKT NAAR MEER

Lees meer »
Samen gaan we het maken!