Uitnodiging interactieve themabijeenkomst op 4 februari 2016

De digitalisering van de maatschappij is een trend waar niemand omheen kan, en die zich ook nog eens razendsnel ontwikkeld. Informatie is overal en altijd beschikbaar, tablets en smartphones zijn niet meer weg te denken, de derde industriële revolutie is gaande!!


Ook in het onderwijs en de Technische installatie branche hebben we hier mee te maken. Heeft het onderwijs inzicht in de digitale toepassingen/applicaties die gebruikt worden in het bedrijfsleven? En kan de praktijkopleider overweg met de elektronische leeromgeving? Kortom, het is goed om kennis te nemen van elkaars digitale ontwikkelingen en wat betekend dit! Graag zien wij u op donderdag 4 februari 2016.

Techniekstad

Techniekstad klaar voor de toekomst!
Techniekstad is vernieuwd! Onderwijs wordt voor u en uw student praktisch en overzichtelijk aangeboden. Compleet met opleidingskaart en de mogelijkheid tot het zelf toevoegen van lesmateriaal. Gemak voor u en uw student!

Techniekplaza

Digitaal leren is een feit!
Onderwijs wordt leuker, gevarieerder en actueler met behulp van digitale onderwijsmiddelen. Moderne media als filmpjes, e-learning en animaties helpen leerlingen om de stof beter te begrijpen. Kunnen we hier uit concluderen dat digitaal leren, leerlingen helpen bij het behalen van betere studieresultaten?

Programma
15.00 uur: Inloop
15.15 uur: Welkom door Van der Sluis Technische Bedrijven
15.30 uur: Digitaal leren is een feit! door Arie van Kralingen van TechniekPlaza
16.00 uur: Techniekstad klaar voor de toekomst! door Ernst Scholten van Kenteq
16.30 uur: Korte pauze
16.45 uur: Interactieve deel door Marinus Royakkers, opleidingsmanager Deltion College
17.45 uur: Plenaire afsluiting
18.15 uur: Afsluiten hapje en drankje

Van der Sluis Technische Bedrijven

Locatie
Van der Sluis Technische Bedrijven
Kamperzeedijk 10
Genemuiden

Voor uw agenda
Datum: Donderdag, 4 februari 2016
Aanvang: Het programma begint om 15.15 en duurt tot ongeveer 18.00 uur

Tot slot
Wilt u ook inzicht in de digitale toepassingen/applicaties? Bent u ook benieuwd hoe uw collega’s over dit actuele thema denken? Discussieer dan mee en bezoek op donderdag 4 februari 2016 de themabijeenkomst! Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. U kunt zich opgeven via s.deboer@vvei.nl. Wij vragen u uw naam, e-mailadres, functie en bedrijfsnaam te vermelden. Een week voor de bijeenkomst ontvangt u per mail een bevestiging.

Vragen
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze projectleider, Sandra de Boer, 06-83541129 of e-mail: s.deboer@vvei.nl.

Wij verwelkomen u graag op donderdag 4 februari 2016!
Met vriendelijke groet,

Matthijs Breel
Voorzitter Stichting Vrienden van Elektro- en Installatietechniek Zwolle e.o.

Actueel Waar werken we momenteel aan?

Door de krachten van regionale bedrijven uit de technische sector en scholen uit het primair-, voortgezet- en technisch beroepsonderwijs te bundelen, is er al veel werk uit onze handen gekomen. Hier lees je waar we momenteel aan werken.

Vrienden van Techniek

Techniekpact Zwolle lanceert interactieve Techniekkaart

Lees meer »
Vrienden van Techniek

TECHNIEKPACT ZWOLLE ZORGT VOOR VERBINDING, MAAR VOORTBESTAAN OP DE TOCHT

Lees meer »
Samen gaan we het maken!